Presentatie

Kantoormeubelen Erckens - PresentatieERCKENS: van splinternieuw tot tweedehands meubilair


Kantoorinrichting Erckens is ontstaan uit Erckens Motoren.
In de motorzaak van zijn vader verkocht Stefan Erckens in 1985 toen al enkele kasten. De vraag naar meubilair steeg opvallend en de meubelzaak was geboren. Stefan Erckens runt nu al meer dan 20 jaar Kantoorinrichtingen Erckens. ln 1995 verhuisde Erckens naar het industrieterrein De Waerde, waar een etalage en een voorraadruimte meer mogelijkheden creëerden. Het aanbod van deze meubelzaak is zeer gevarieerd.

 

Erckens is gespecialiseerd in bureaumeubilair, kasten en stoelen, opgedeeld in twee productlijnen. Voor de kantoormeubelen doet Erckens, als enige verdeler in Limburg, een beroep op het Franse BURONOMIC, dat in het thuisland een solide reputatie heeft opgebouwd. Vooral de Astrolijn, gekenmerkt door de aluminium frames en frisse kleuren, en de Osmoselijn, bekend voor de computermeubelen en ladeblokken op bureauhoogte, springen in het oog. Het standaard bureaumeubilair wordt geleverd door ECOMEUBELEN uit Turkije. Van dat merk vallen vooral de kasten en de stapelrekken in de smaak.
 
Met enige trots kunnen wij u vertellen dat wij sinds 01/09/2012 exclusief invoerder zijn van een gehele reeks nieuwe bureau-stoelen. Aangezien Kantoorinrichting Erckens exclusieve invoerder is van deze producten, kunnen deze aan zeer gunstige prijzen verkocht worden. Ga zeker eens kijken in  in het vak "promoties" op onze website voor meer informatie hieromtrent.

Erckens levert hoofdzakelijk aan bedrijven en het aandeel van de particulieren blijft beperkt tot tien procent. Particulieren zijn vooral geïnteresseerd in de meubels met transportschade. Dat is een dienst die Erckens 20 jaar geleden invoerde en die duidelijk succes heeft. Net als het occasiemeubilair dat altijd wel op de nodige interesse kan rekenen. Een bijkomende troef van Kantoormeubelen Erckens is de grote stock die steeds aanwezig is. Er is altijd keuze uit tientallen bureelcombinaties, kasten en stoelen die onmiddelijk uit stock leverbaar zijn of die onmiddelijk kunnen meegenomen worden. Indien er toch iets niet in voorraad is van uw bestelling dan bedraagt de levertermijn in principe maximum 14 dagen.

Levering, montage en plaatsing gebeurt steeds door eigen personeel.
 
Een bijkomende dienst van Kantoorinrichting Erckens is de verhuisservice. Voor al u verhuizing, groot of klein, kan u steeds op ons rekenen. Wij beschikken immers over gespecialiseerd personeel, speciale verhuiswagens en verhuislift voor meubels om uw verhuis in goede banen te leiden. Indien U tijdelijk nood heeft aan stockage van uw meubels en/of inboedel kan u ook bij ons terecht.

In dit meubelbedrijf staat snelle service duidelijk centraal.